Toybob katte

Om opdrættet

Killinger til salg

Toybob standard

Toybob - Køb af killing

Vores planer: Toybob killinger primo 2018. Mulige farver: brunmaskede.
Vi har en lille hunkilling til salg. (24-4-18).
Voksen hun sælges - ring for info.

Historie. De første killinger blev født d. 14 november 2012. Vi beholdt en selv og solgte en hankilling til glad køber i Malmö og den sidste til en sød dame i Århus.

Der blev registreret 6 Toybob killinger i TICA regi i 2011. Disse 6 killinger bliver regnet som værene de første. Den ene af disse killinger kom til Danmark 2012! Denne ene killing skal, sammen med en hybrid, som er en blanding mellem en Toybob og en orientalsk korthårskat, frembragte de første Toybob killinger i hele Skandinavien, ja i hele Vesteuropa!.


Se film om killingernes første 7 uger

Se Toybob killingers første 7 uger her


Kontakt os

Hvis du ønsker en killing, skal du altså have stor tålmodighed. Det er naturen vi arbejder med, og den er helt uforudsigelig. Jeg måtte selv vente i 2 år, på at få min lille Toybob hankat. Jeg havde så god tid til at spare sammen til ham. Det betød, at jeg var klar til at springe til, da jeg blev spurgt om jeg ønskede en af disse små, eksklusive katte. Det gjorde jeg!
Kontakt os på e-mail, eller telefon: +45 20 844 790

Standarden for toybob

Som der står i den foreløbige standard for Toybob, som er sendt til TICA, er Huskatte og racekatte, som er nødvendige for at bevare fænotype, størrelse og temperament. Jeg er også burmeser katte opdrætter og vil derfor forsøge at øge bestanden af Toybob i Skandinavien via disse dejlige katte, som også er relativt små, dog uden at være dværge, og som har et virkelig godt temperament, uden dog at have det samme som Toybob. Toybob har et helt særligt væsen, som ikke rigtigt kan formidles gennem billeder. Toybob katte skal opleves!


Voksen toybob til salg - kærlig hunkat: Sælges!

Naysi
 
Vesteuropas femte kuld Toybob killinger!! En brunmasket hankilling til salg (normal size). Reserver nu! Flytteklar uge 9, 2017.

Links til mine andre hjemmesider:

DK*Why forget: Racekatteopdræt siden 1986