Toybob katte

Om opdrættet

Killinger til salg

Toybob standard

Om opdrættet

Hvordan avlen gribes an

Toybob er en helt ny race, eller rettere en katterace IN SPE. Der blev registreret 6 Toybob killinger i TICA regi i 2011. Disse 6 killinger bliver regnet som værene de første. Den ene af disse killinger er her i Danmark! Denne ene killing skal, sammen med en hybrid, som er en blanding mellem en Toybob og en orientalsk korthårskat, frembringe de første Toybob killinger i Vest Europa.

Planer

Hvis du ønsker en at blive opdrætter hører jeg gerne fra dig! Jo flere opdrætter vi er, des nemmere bliver det. (uden at vi skal være naive og tro, at avls arbejde er let)
Jeg får også brug for foderværter. En fodervært er en person, som godt vil lægge hus, krop og sjæl til en killing, som skal bruges til avlsarbejdet. Der laves en kontrakt, som udspecifiserer alle detaljer, så ingen forhåbentlig føler sig misinformeret eller misbrugt af den anden part.
Jeg har arbejdet med foderværter i burmeserkatte avlsregi, og har haft gode erfaringer med det. Det kan også være en god og lidt mindre dyr måde at komme igang som opdrætter på, har erfaringen vist mig.
Kontakt os på e-mail, eller telefon: +45 20 844 790

Tilladte krydsninger

Som der står i den foreløbige standard for Toybob, som er sendt til TICA, er huskatte fra Ural området i Rusland, som har nødvendige for at bevare fænotype, størrelse og temperament. Toybob har et helt særligt væsen, som ikke kan formidles via billeder. Det skal opleves!

Links til mine andre hjemmesider:

DK*Why forget: Racekatteopdræt siden 1986